Doe het op de dierenmanier

Kruip in de huid van een dier tijdens tocht OERRR Dierenmanieren en je ontdekt in het bos elke keer een ander dier. Zo is een ree heel handig in verstoppertje spelen. Op maandag 30 april organiseert Natuurmonumenten deze tocht voor kinderen van 4 tot 10 jaar met hun ouders of grootouders. De start is tussen 13.00 en 14.00 uur bij de parkeerplaats van Landgoed Voorstonden in Brummen. De tocht duurt ca. 2 uur. De kosten zijn tussen € 4, – en € 8.50, afhankelijk van leeftijd, leden van Natuurmonumenten ontvangen korting. Koop vooraf een kaartje via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten

Dierenmanieren

Kruip in de huid van een vos en leer sluipen, leer balanceren als een eekhoorn, jezelf camoufleren als een ree en luisteren als een vleermuis. Van de boswachter krijg je bij de start een set opdrachtkaarten Dierenmanieren mee. Bij ieder dier doe je een opdracht en leer je iets nieuws van dit dier. Na afloop zijn er nog opdrachten die je thuis in de tuin of in het park kunt doen.

OERRR

OERRR is gewoon buiten bezig zijn. Lekker buiten spelen en de natuur ontdekken. Een stap buiten de deur is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 zelf de natuur laat ontdekken.

Dierenmanieren Foto © Angelique Otten

Dierenmanieren Foto © Angelique Otten