Gewijzigde datum Hallse Bingoavond

Eerdere berichten dat de Hallse-Februari-Bingoavond plaats zou vinden op zondag 25 februari is onjuist. De juiste speeldatum is gesteld op zondagavond 18 februari.

Nu het Eerbeekse/Hallse caranaval weer voorbij is concentreert de gemeenschap zich weer op de andere festiviteiten in de regio. Zo wordt op 18 februari vanaf 20.00 uur de speelzaal van het Partyrestaurant Bello aan de Dorpsstraat in Hall klaargemaakt voor het altijd weer spannende bingospelletje met mooie prijzen, variërend van huishoudelijke apparaten tot prijzige financiële cadeaubonnen. Alles ingekocht bij ondernemers uit Hall/Eerbeek.

Voor de liefhebbers van dit spelletje heeft de organisatie ook nu weer twee speciale hoofdprijzen beschikbaar gesteld die beslist voor een ieder de moeite waard zijn. Het unieke van deze bingoavonden is dat dit reeds 34 jaar op rij wordt georganiseerd. Een prestatie op zichzelf, mede gezien het feit dat één van de organisatoren vanaf 1984 nog steeds binnen dat team een vaste kracht is. De avond is door iedereen die van het bingospelletje houdt te bezoeken. Zaal open 19.30 uur en er is voldoende parkeergelegenheid.