Onthulling informatiebord bij Hallse of Koningsbrug op Koningsdag

Op Koningsdag 27 april,vindt er bij de Koningsbrug in Hall een speciale activiteit plaats. Om 13.30 uur wordt hier nl. een informatiebord onthuld dat de historie van het kanaal beschrijft. De tekst op het bord en de bijbehorende foto’s geven de lezer een goed en interessant beeld van en over het Apeldoorns-Dierens kanaal.  Dorpsraad Eerbeek-Hall en Hall Leeft! hebben dit samen tot stand gebracht met dank aan Woningcorporatie Veluwonen. Hun gift t.g.v. het 100 jarig bestaan van de ‘woningvereniging’ maakte dit bord mogelijk.

Inwoners van Eerbeek en Hall worden van harte uitgenodigd om bij de onthulling te zijn die om 13.30 uur plaatsvindt. Zowel de burgemeester als een vertegenwoordiger van Veluwonen zullen o.a. daarbij aanwezig zijn. Na het officiele moment zal de Brummense Dorpsdichter zijn -speciaal ter gelegenheid van de herstelde bruggen geschreven- gedicht ‘Bindweefsel’ voordragen.

Daarna wordt iedereen een drankje aangeboden door Dorpsraad Eerbeek-Hall. De initiatiefnemers, Klaas Wensink en Hans Hendriks zijn aanwezig en bereid om u die middag van aanvullende informatie te voorzien. Zij hebben in de voorbereiding veel kennis opgedaan. Ook de deelnemers aan de fietstocht van de Eerbeekse Oranjevereniging zijn van harte welkom om hier even af te stappen.