Sieradenbeurs in Omnisport Apeldoorn

Sieraden , Kralen , Workshops, Beursaabiedingen

Op zaterdag 23 en zondag 24 december 2017 wordt voor de 10de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Apeldoorn.

Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden.

Deelnemers

In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers

Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed  mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is

Paraview Paranormaal beurs

In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).

Bureau View

Bureau View organiseert al meer dan 20 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Reptilica (reptielenbeurs), PCbeurs (computerbeurs), Paraview (Paranormaal beurs) Bio GoGreenbeurs en de Sieradenbeurs.

Overige informatie

  • Evenement: 10de  Sieradenbeurs
  • Datum: zaterdag 23 & zondag 24 dec. 2017
  • Lokatie: Omnisport de Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn
  • Parkeren: gratis op parkeerterrein
  • Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En Zondag van 11.00 – 17.30 uur.
  • Entreeprijs Sieradenbeurs: zie website voor actuele entreeprijzen.
  • Zie kortingsbon via www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders)

Entreeprijs Combikaartje:(inclusief de Paranormaalbeurs) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsflyer. kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. website: www.paraview.nl of www.sieradenbeurs.nl of beurzen@paraview.nl