Sinterklaas op bezoek bij obs de Vossestaart en psz de Immenwijk

Op zaterdag 2 december hebben de kinderen in Hall kunnen genieten van de intocht en een gezellig Sinterklaasfeest in de kerk. Maar…. Sinterklaas en zijn Pieten hebben ook nog een bezoek gebracht aan de kinderen van obs de Vossestaart en de peuters van de Immenwijk!

Op dinsdagochtend 5 december stonden alle kinderen buiten vol spanning te wachten. Sinterklaas kwam aangewandeld met 1 Piet, maar… zonder zijn grote boek. Gelukkig kwam daar een groepje sportieve dames al hardlopend aan, o.l.v. Alies van Fitt2Go. Tussen deze dames liep ook de 2e Piet, MET het grote boek!

In het speellokaal van de school had Sinterklaas voor alle peuters en kinderen van groep 1 t/m 4 iets in het grote boek staan, er werd gezongen en gedanst met de Pieten. De kinderen mochten zelf een cadeautje uitzoeken in het Pietenwinkeltje.

In groep 5 t/m 8 waren de kinderen druk geweest met mooie surprises en gedichten. Ook deze groepen kregen de Sint nog even op bezoek. Aan het eind van de ochtend werden Sinterklaas en zijn Pieten uitgezwaaid door alle kinderen. We hopen dat hij ons volgend jaar weer zal bezoeken! We willen graag onze sponsoren bedanken: Imago Mediabuilders (uit Amersfoort) voor het strooigoed en Groot Boerle Bake-off (uit Hall) voor het heerlijke pepernotenbrood.