Stevige winterwandeling met snert – Veluwezoom

Wandel op 28 december van 10.00 – 16.00 uur mee met de boswachter door het glooiende landschap van Nationaal Park Veluwezoom. Deze wandeling voor volwassenen start en eindigt bij Bezoekerscentrum Veluwezoom en gaat langs de Carolinahoeve, waar je opwarmt met snert. De kosten zijn € 18,- voor leden en € 23,- voor niet-leden. Aanmelden doe je via de website van Natuurmonumenten.

Klimmen en dalen
Hou je van een flinke wandeling, van kou in het gezicht en van een prachtige omgeving? Dan is deze winterwandeling door Nationaal Park Veluwezoom een échte aanrader. Onderweg bedwing je heuvels en dalen. De boswachter zal onderweg het één en ander vertellen, maar bovenal zal er in lekker wandeltempo gelopen en genoten worden!

Pannenkoekenhuis De Carolinahoeve staat een welverdiende kop snert met roggebrood en spek voor je klaar.

Door de afstand – je wandelt ruim drie uur – en de hoogteverschillen is deze wandeling alleen geschikt voor de echte wandelaars.

Bereikbaarheid
In verband met het milieu en de beperkte parkeergelegenheid, raden wij aan gebruik te maken van openbaar vervoer of op de (elektrische) fiets te komen. Nationaal Park Veluwezoom is goed bereikbaar met de trein (sprinter Arnhem – Zutphen v.v.) en er is een goede busverbinding. Vanaf het station in Rheden en de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Bezoekerscentrum.

Praktische info

Voor wie:        Volwassenen

Aanmelden:   Ticket via: www.natuurmonumenten.nl

Waar:              Vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden, Heuvenseweg 5a
Datum:
           Donderdag 28 december 2017
Tijdstip:          10.00 – 16.00 uur
Advies:           Draag stevige wandelschoenen (met eventueel camachen) en kleed je warm
Dieetwensen: Mail boswachter Tonnis Boersma: t.boersma@natuurmonumenten.nl

©Natuurmonumenten Nationaal Park Veluwezoom, Posbank