1 april grap bij het P@rk!

Vol trots heeft het team onderwijs van kindcentrum het P@rk laten weten dat er een aflevering van Luizenmoeder (AVROTROS) bij ons op school wordt opgenomen . Het onderwerp van deze aflevering was Prinsjesdag. Alle kinderen werden daarom gevraag om een hoofddeksel mee te nemen.Natuurlijk gonsde het al door school dat het een 1 april grap zou zijn maar dit werd meteen de kop in gedrukt toen twee mannen op school kwamen met een grote camera en microfoon. ‘Dus toch echt?’ Twijfels bij veel leerlingen volgden. Sommigen baalden dat ze geen hoofddeksel mee hadden of dat hun toestemmingsformulier om op de film te mogen niet getekend was door ouders, wat overigens heel veel ouders wel hadden gedaan.

De hele school verzamelde zich op het schoolplein en iedereen met een getekend formulier mocht zich opstellen. Camera loopt, het aftellen begon en in koor werd er door de leerkrachten geroepen: ‘1 APRIL’!
Geweldig, wat keken veel leerlingen beteuterd. Sommige riepen: ‘dat dacht ik al, een 1 april grap’, maar toch stonden ze er. Enkele leerlingen waren teleurgesteld, ze hadden echt gedacht dat er een opname was. Het was dus een zeer geslaagde 1 april grap!

1 april grap bij het P@rk!