4Noppes ook op Stenfert zomermarkt

Veel mooie spullen om weg te geven, maar geen inname

Ook 4Noppes, de Dierense weggeefwinkel, neemt deel aan de Stenfertmarkt op 15 september 2018 tussen 10 en 16 uur. De winkel is langer open, maar die dag kunnen er géén spullen gebracht worden!

De Stenfertmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement in Dieren. De markt vindt plaats op en rond de Van der Duyn van Maasdamstraat, waar ook 4Noppes zit op nummer 47. Bij 4Noppes mag iedereen, ongeacht inkomen, gratis spullen meenemen. Een winkel, maar dan zonder kassa.

Op 15 september is de winkel langer geopend, maar spullen brengen is dan niet mogelijk. Alle medewerkers van 4Noppes zijn in de winkel en bij de kraam nodig, daarbij is de weg afgesloten en de toegang beperkt. De achterdeur, waar u normaal gesproken de spullen naar binnen brengt, is die dag dan ook gesloten. Ook voor koffie, thee en het toilet verwijst 4Noppes naar de voorzieningen van de Stenfertmarkt.

In de kraam voor de winkel wordt een sponsorgedeelte ingericht met artikelen die voor een financiële bijdrage meegenomen mogen worden om het werk van 4Noppes te steunen.

Meer informatie over en contact met 4Noppes:
www.4noppes.nl of www.facebook.com/4noppesdieren, mail info@4noppes.nl en telefoon 06 44881557.