4Noppes weggeefwinkel Dieren e.o. gesloten op Koningsdag

Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren is gesloten op 27 april 2019 vanwege Koningsdag, de meivakantie en een kleine reorganisatie van de winkelinrichting.

Met een gemiddeld aantal van 60 bezoekers en 25 innames van mooie, goede spullen per zaterdagochtend is de weggeefwinkel in Dieren aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 al bijna 3 jaar een groot succes. Steeds meer mensen weten de winkel te vinden die er ook echt voor iedereen is. Er is immers nog steeds genoeg om te delen en voor ieder wat wils!Onder andere vanwege de beperkte ruimte die er ter beschikking is, moet er continu opgeruimd, geklust, schoongemaakt en heringedeeld worden. De periode die de winkel dicht is, willen de medewerkers die niet op vakantie zijn, hier zo goed mogelijk voor benutten. Natuurlijk houdt een aantal vaste medewerkers ook even meivakantie. Mooie spullen komen ophalen door organisaties, of brengen kan door een afspraak te maken via telefoon 06-44881557. Zaterdag 4 mei is de weggeefwinkel weer open van 10 – 13 uur.

In het laatste kwartaal kon 4Noppes gesteund worden via de statiegeldactie van de COOP Dieren. Door op de Goede Doelenknop van de statiegeldautomaat te drukken, steunde men met de lege flessenbijdrage 4Noppes, zodat er een extra overkapping kan komen die zowel spullen als bezoekers en medewerkers beschermt tegen eventuele regen en sneeuw. Via deze weg wil 4Noppes iedereen hartelijk bedanken voor de bijdrage, die goed besteed wordt! 4Noppes is gedurende deze periode ook gewoon bereikbaar op tel. 06-44881557. Per e-mail zijn we te bereiken op info@4noppes.nl, facebook en via website: www.4noppes.nl .