Aanmelden Brummense popquiz weer mogelijk!

8e editie op donderdag 27 december 2018 in Vroolijke Frans

Als de maand oktober start, gaan de gedachten van veel muziekliefhebbers in de gemeente Brummen al weer uit naar de decembermaand. En wel naar de derde kerstdag om precies te zijn. Dat is traditiegetrouw de dag waarop de enige echte Brummense popquiz wordt georganiseerd. Eerdere edities zijn succesvol verlopen. De organisatie heeft er weer veel zin en stelt enthousiast de inschrijving voor alweer de achtste editie open. Tot en met uiterlijk donderdag 1 november kunnen teams zich weer aanmelden. Ook dit jaar geldt… wees er snel bij!

De Brummense popquiz staat garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers in De Vroolijke Frans in Brummen, ook wordt er fel gestreden om de eer om als team de allround-muziekquiz te winnen. Het winnende team ontvangt de wisselbeker, De ‘Hans Broer Award’ (vernoemd naar initiatiefnemer Hans Broer, die onverwacht in de zomer van 2016 is overleden). De eerste acht teams in de einduitslag van 2017 zijn overigens automatisch geplaatst voor de quiz op Derde Kerstdag. Een eventuele voorronde vindt plaats op donderdagavond 6 december, ook in De Vroolijke Frans.

Lokale binding noodzakelijk
De Brummense Popquiz is speciaal bedoeld voor iedereen die de gemeente woont, leeft of werkt. Meedoen kan met een team van drie personen. Minimaal twee leden van het team moeten in onze gemeente wonen danwel sociaal-economisch aan de gemeente Brummen verbonden zijn. Uiteindelijk treden er twaalf teams op donderdag 27 december 2018 vanaf 20.00 uur aan in de popquiz-arena in De Vroolijke Frans. De inschrijvingskosten voor een team bedraagt slechts tien euro. Inschrijven doe je via de vernieuwde website www.popquizbrummen.nl.

Iedereen van harte welkom
Ook als je niet mee wil doen is het verstandig 27 december in je agenda te noteren. Want iedereen is van harte welkom om de quiz als belangstellende bij te wonen. De voorverkoop van toegangskaarten start eind november. Hou het in de gaten, want derde kerstdag belooft in onze gemeente weer een gezellige en verrassende muzikale avond te worden!

Werkgroep uitgebreid
De werkgroep die jaarlijks de quiz organiseert is dit jaar uitgebreid. Naast de vertrouwde namen Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk en Robert Kersten, is Karin Beuwer het team komen versterken. Karin heeft meerdere keren als deelnemer meegedaan aan de quiz en is de laatste jaren samen met Martien Wilbrink al actief als jurylid. Ook was ze in het verleden mede-organisator van het Brummense festival QS-POP.

Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar het e-mailadres popquiz@rtv-veluwezoom.nl. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Of volgt het
twitteraccount @popquizbrummen.

Winnend team 2017 Hilarius - Foto; @ Popquiz Brummen

Winnend team 2017 Hilarius – Foto; @ Popquiz Brummen