Adverteren op RTV Veluwezoom

Adverteren op de radio: vanaf € 9 per dag*
* 4 commercials per dag van 30 seconden
Adverteren op de website: vanaf € 7 per dag of € 45 per week

Waarom adverteren via RTV Veluwezoom?
Als ondernemer heeft u er natuurlijk baat bij dat uw naamsbekendheid in de regio zo groot mogelijk is. We hoeven u immers niets te vertellen over het belang van winkelen bij lokale ondernemers. Voor het benutten van middelen om uw naamsbekendheid te vergroten zijn diverse mogelijkheden, waarvan u er waarschijnlijk al jaren enkelen gebruikt. Lokale radio en reclame op deze website werkt!

U bereikt uw doelgroep! Bereik
Door te adverteren via uw lokale omroep bereikt u precies diegene waar u als ondernemer op mikt. De komst van reclamemogelijkheden via lokale omroepen maakt het ook voor het lokale MKB en regiogebonden bedrijven mogelijk hier gebruik van te maken.

Adverteren op Veluwezoom FMIntroductie
De primaire doelgroep van Veluwezoom FM wordt grotendeels bepaald door het Middle of the Road muziekformat dat door Veluwezoom FM wordt gehanteerd. Dit format richt zich op volwassenen in de leeftijdscategorie van 30 tot 55 jaar. Door middel van de lokale en regionale nieuwsvoorziening onderscheid Veluwezoom FM zich van alle andere radiostations.

Bereik Veluwezoom FM
Via onze zender in Eerbeek is Veluwezoom FM in de hele regio goed te ontvangen via de etherfrequentie 107.5 Mhz. Naast inwoners van de gemeente Brummen kunnen ook inwoners van Dieren, Doesburg, Steenderen, Zutphen en Apeldoorn de uitzendingen van Veluwezoom FM beluisteren.
Het potentieel aantal luisteraars bedraagt ongeveer 300.000, waarvan er circa 70.000 woonachtig zijn in het kerngebied (Brummen, Eerbeek, Dieren, Zutphen, Doesburg).

Voordelen radioreclame

 • Via advertenties op de radio bereikt u de doelgroep die U wilt bereiken: thuis, op het werk of onderweg.
 • Nederlanders luisteren gemiddeld twee en een half uur per dag naar de radio.
 • Dit betekent dat er meer radio wordt geluisterd dan dat men de krant leest of televisie kijkt.
 • Radio is mobiel, dus altijd in de buurt van een luisteraar.
 • Radioreclame kan niet worden doorgebladerd of over het hoofd worden zien.
 • Geen ander medium stelt u in staat een hoge contactfrequentie te bereiken met een relatief laag budget. Met een minimum aan kosten bouwt u een maximale naamsbekendheid op.
 • Radioreclame biedt u de mogelijkheid om razendsnel te reageren. Heeft u een aanbieding of een speciale actie? Binnen korte tijd kunnen wij de luisteraar hiervan op de hoogte brengen.
 • De reclameboodschap
  Het is van belang dat de boodschap die wordt uitgezonden kwalitatief en duidelijk is. De juiste toonzetting, stem of geluidseffecten kunnen uw reclameboodschap effectiever maken.
 • Nonspot advertenties
  Om extra attentiewaarde voor uw merk, activiteiten of imago te creëren kunt u desgewenst spot-advertenties combineren met nonspot. Onder nonspot kan bijvoorbeeld vallen het weggeven van een door u aangeboden prijs tijdens een radioprogramma, of zelfs het volledig aanbieden van een programma, ook commerciële redactionele zendtijd kunt u bij ons aankopen. Wij adviseren u graag over het tijdstip waarop uw doelgroep luistert.
 • Aantrekkelijke tarieven
  Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over de zeer aantrekkelijke tarieven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze reclameafdeling. Zij informeren u graag over de mogelijkheden!
 • U staat er niet alleen voor
  Onze reclameadviseurs staan klaar om u te woord te staan en helpt u graag om samen met u een goed reclameplan op te stellen. Daarnaast hebben wij goede contacten hebben met productiemaatschappijen, die een professionele, aansprekende reclamespot voor u kunnen produceren voor een zeer redelijke prijs.
 • Contact
  De adviseurs zijn beschikbaar via
  reclame@rtvveluwezoom.nl

Bereikcijfers lokale radio Veluwezoom FM

Naamsbekendheid: 86%
Waarderingscijfer: 7,1

 

 

Vragen/opmerkingen/suggesties? Stuur maar een email!
redactie@rtvveluwezoom.nl