Afsluitend concert culinair Culturele Stichting Brummen, zondag 27 mei a.s.

Concert Culinair met Pauline Oostenrijk (hobo) en Enno Voorhorst (gitaar)  op Kasteel Engelenburg, Brummen

  • Aanvang:        14.45 uur
  • Einde:             18.00 uur

De werkgroep Kamermuziek gem. Brummen sluit het concertseizoen af met een concert culinair: een muzikaal feestje en een heerlijke High Tea op Kasteel Engelenburg.

Komt u ook genieten van Modinha?


Pauline Oostenrijk en Enno Voorhorst spelen een afwisselend programma met voornamelijk Latijns Amerikaanse muziek: van Argentinië tot Costa Rica en van romantische lyriek tot opzwepende ritmes. De gekozen componisten, zoals Heitor Villa-Lobos, Astor Piazzolla en Egberto Gismonti, worden in hun land door alle lagen van de bevolking gezien als helden.

De combinatie hobo en gitaar is geen alledaagse, er is nauwelijks origineel repertoire voor geschreven. Maar in deze kleurrijke verzameling Latijns Amerikaanse muziek, deels bewerkt door Enno Voorhorst, komen de expressieve lyriek van Pauline’s hobospel en de warmbloedige passie en ritmiek uit de gitaar van Enno zo prachtig samen, dat de luisteraar zich zal afvragen waarom componisten niet eerder aan deze combinatie hebben gedacht.

Voor meer informatie:
http://www.lemontree-pr.nl/musici/pauline-oostenrijk-enno-voorhorst

High Tea
De legendarische Engelenburg High Tea is pure verwennerij. In de middag wordt de tea geserveerd in een van de prachtige salons. Laat u verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen van de chef-kok met hierbij diverse soorten Thiemes Echte Thee. De kok van Kasteel Engelenburg houdt rekening met eventuele voedselallergieën. Wilt u deze van tevoren melden bij Dolf Hofs, telefoonnummer 0575 56 29 22; e-mail
toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl .

Kasteel Engelenburg biedt plaats aan maximaal 80 mensen! De toegangsprijs voor concert en Engelenburger High Tea samen is € 40,00.

U kunt tot uiterlijk 13 mei toegangskaarten kopen op 2 manieren:

1. Op de homepage van de website www.brummencultuur.nl met één klik op de knop ‘Toegangskaarten Kamermuziek’.
2. Als u niet kunt internetbankieren neemt u telefonisch of per e-mail contact op met onze penningmeester Dolf Hofs,
telefoonnummer 0575 56 29 22; e-mail
toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl. Hij noteert uw reservering, en vertelt u hoe u kunt betalen.