Als kanker je treft, Stichting ‘kLEEF! is er voor iedereen die met kanker te maken heeft

Inwoners van de gemeente Brummen die met kanker te maken krijgen, zijn van harte welkom in dit gespecialiseerde inloophuis Stichting ‘kLEEF! in Apeldoorn. Maandag 22 oktober presenteert het inloophuis haar activiteiten bij Tjark Riks Centrum in Eerbeek.

Gastvrouw Marjolein van den Bos vertelt wat Stichting ‘kLEEF! is en doet. De Stichting werkt voornamelijk met vrijwilligers beroepskrachten.

Middels een aantal filmpjes worden diverse activiteiten getoond die in het inloophuis worden verzorgd en ondersteund. Zoals masseur Christine, artsen van het Gelre ziekenhuis en een aantal bezoekers van het bijzondere inloophuis in Apeldoorn.

Raadvrouw Ellen Ditzel zal uitleggen welke ondersteuning men als inloophuis kan bieden, zoals gesprekken, groepen, activiteiten e.d.

Ook mantelzorgers kunnen bij het inloophuis terecht voor een luisterend oor, steun, lotgenotencontact en vele activiteiten. Ook voor hen is de lezing bedoeld.

De lezing wordt gehouden op:  

Datum            : maandag 22 oktober

Tijd                 : van 19.30 – tot 21:00 uur (inloop is van 19.00 – 19.25 uur)

Locatie            : Tjark Riks Centrum, Derickxkamp 2a, Eerbeek

De presentatie van Stichting ‘kLEEF! wordt u aangeboden i.s.m. Knooppunt Mantelzorg en Stichting Welzijn Brummen.

Wanneer u interesse heeft om deze lezing bij te wonen, kunt u zich opgeven bij Stichting Welzijn Brummen via telefoonnummer: (0575) 561988 of een email sturen naar j.devries@welzijnbrummen.nl.