Bart Bello praat bij over natuur en landbouw bij Mo’j is luusteren

Zaterdag 10 november is Bart Bello, oud medewerker in de landbouw, weer te gast bij Martien Kobussen in het dialectprogramma Mo’j is luusteren. Bello heeft zijn hele leven gewerkt in de landbouw en de natuur en weet hier veel over te vertellen. De laatste jaren zijn er veel verwikkelingen op dit gebied. Hij heeft ook oog en oor voor alles wat er in de natuur gebeurd.

De weerman Mark Wolvenne komt vertellen hoe de herfst gaat inzetten in het het shantykwartier zeemansliedjes van De Börkerstroomzangers uit Börck.

Martien Kobussen

Martien Kobussen

Dialectmuziekmiddag.

In het programma komt ook uitgebreide informatie over de dialectmuziekmiddag die op zondag 18 november om 13.30 uur wordt gehouden in het Dorpshuis in Voorst. Voor de tiende keer al weer. Ook nu komt het Brook Duo uit Markelo optreden. Voor de laatste keer in deze samenstelling van Henny Tijink en Gerrit Jan Oplaat. Henny gaat eind 2018 dit duo verlaten. Nog eenmaal zingt hij in Voorst de mooiste liedjes die hij met dit duo maakte. Deze middag is er ook vrolijke egerlandermuziek van de Slanina Cesta Muzikanten uit Voorst. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bakker Bril in Voorst, Cornelis Hissink Tuinstraat 2 in Voorst en het Dorpshuis.