Bedriegertjes Express park tour bij kasteel Rosendael 7 oktober

Op zondag 7 oktober rijdt de elektrische minibus “Bedriegertjes Express” voor de laatste keer dit seizoen door het park bij kasteel Rosendael.
Bezoekers maken met een gids een 45-minuten durende mooie en interessante rit door het park.

Op zondag 7 oktober kan de bezoeker het park voor de laatste keer dit seizoen op een hele mooie manier ontdekken. Die dag is de Bedriegertjes Express aanwezig. Deze elektrische minibus rijdt langs de prachtige plekken in het park. Het park compleet met bijzondere boomsoorten, rozentuin maar ook met de tuinsieraden als de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen trekt zelfs bezoekers vanuit het buitenland.

Het kasteel zelf is bekend om zijn donjon en zijn volledig ingerichte interieurs. De ronde toren is de grootste in zijn soort die in Nederland bewaard is gebleven.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien.

Datum en tijd: zondag 7 oktober om 11.30 / 13.00 / 14.30 / 16.00 uur. Duur: ca 45 minuten.
Kosten, inclusief  entree park: € 8,00 volwassenen en kinderen 4 t/m 18 jaar € 6,00.Donateurs GLK € 3,00.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl.
Reserveren niet mogelijk.

“Bedriegertjes Express” - Foto; Geldersch Landschap & Kasteelen

“Bedriegertjes Express” – Foto; Geldersch Landschap & Kasteelen