Brummense damvereniging BDV gaat weer van start.

Voor de Brummense dammers zit de vakantie er op en men gaat weer van start met de wedstrijden voor het clubkampioenschap. Donderdag 23 augustus is de 1e avond en dan worden er uitsluitend vriendschappelijke wedstrijden gespeeld.  Op donderdag  30 augustus is de algemene ledenvergadering en de week erna, dus donderdag 6 september gaat het écht van start.

De Brummense damvereniging is hard op zoek naar nieuwe leden. Dus voelt u zich geroepen om eens een potje te komen dammen, dan bent u van harte welkom op donderdagavond vanaf half 8 in het gebouw Plein 5 in Brummen.  De jeugd tot en met 18 jaar begint om half 7.

Ook zij die nog niet zo goed kunnen dammen, maar het wel leuk vinden om damwedstrijdjes te spelen, zijn van harte welkom. Wij zullen proberen om u de eerste beginselen van het dammen bij te brengen. Probeer het een aantal avonden om te zien of het iets voor u is.  Dus kom gerust eens een keer kijken en meedoen.

Informatie is verkrijgbaar bij Johan Haijtink in Brummen, telefoon 0575-562172  en bij Albert van Ooijen in Eerbeek, telefoon 0313-651678.

Zie ook de website www.brummensedamvereniging.nl