Buurtmarkt / Open huis bij de Mollenhof

Het lijkt nog heel ver weg, maar toch zijn de voorbereidingen (achter de schermen) al in volle gang. Op zondag 8 september 2019 organiseert Stichting de Mollenhof alweer voor de vierde keer een gezellige Buurtmarkt / Open huis. Net als vorige jaren zullen er diverse marktkraampjes en informatieve stentjes zijn, verspreid over het terrein.Ook zullen er weer een aantal oude ambachten te gast zijn die hun kennis en kunde willen tonen aan het publiek opdat het niet verloren gaat. Natuurlijk mogen muziek en een hapje en drankje niet ontbreken. Het doel van de markt is verbinding. Van jong en oud, inwoners van onze Gemeente, netwerk (organisaties), buurt en buren.

Om dit alles te kunnen realiseren is de Mollenhof op zoek naar vrijwilligers die zouden willen helpen met alle voor bereidingen. Er is van alles te doen, voor ieder wat wils.

Stichting De Mollenhof gaat sparen voor een duo fiets om met haar bezoekers nog meer van de natuur en omgeving te genieten en om lekker in beweging te blijven.

De opbrengst van de markt zal hier ten goede aan komen. Derhalve wordt er ook gezocht naar sponsoren en donateurs.
Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
info@mollenhof.org
06-26586880

Ook kunt u langs komen aan de kraam op de belevingsmarkt van het vrijwilligersfestival op 21 juni bij Stichting welzijn Brummen tussen 15.00 en 19.30 uur.

De medewerkers zullen u graag te woord staan en kijken er naar uit u te ontmoeten!