C. van Leeuwen start na de zomer op nieuwe locatie

Na de zomervakantie is het zover! Dan starten leerkrachten en leerlingen van basisschool C. van Leeuwen in een gloednieuw schoolgebouw. Deze laatste week voor de zomervakantie staat in het teken van de verhuizing en het afscheid nemen van de oude locatie.

Leerlingen van groep 3 t/m 7 hebben vandaag hun laatje met al hun eigen spulletjes verhuisd naar hun nieuwe lokaal waar ze na de zomer hun intrek doen. Ook mochten ze gelijk een kijkje nemen in de nieuwe school. Nicole Horstink, locatiedirecteur C. van Leeuwen: “Het is een drukke week maar ook erg leuk om naar het nieuwe schoolgebouw te verhuizen. Alle leerlingen zijn razend enthousiast en hebben veel zin om na de zomer te starten in het nieuwe schoolgebouw.”

Terug in de tijd

Er wordt ook even stil gestaan bij het afscheid nemen van de oude locatie. Deze week mogen leerlingen mooie tekeningen maken op de lege wanden van de huidige school. Het oude gebouw laat ook nog iets moois achter. Achter de eerste steen die 30 jaar geleden (1988) bij de bouw gelegd is, lag een brief die daar destijds door de school is achtergelaten. Deze brief wordt donderdag tijdens de slotviering voorgelezen aan alle leerlingen.

Verhuizing - Foto; C. van Leeuwenschool Eerbeek

Verhuizing – Foto; C. van Leeuwenschool Eerbeek