Clinic KV Melynas met medewerking ZKV Meervogels uit Zoetermeer

Korfbalvereniging Mélynas organiseert op zaterdag 25 augustus haar openingsdag voor het nieuwe veldseizoen. In de ochtend, van 9.30 – 11.00 uur zal er voor de jeugd uit de gemeente Brummen en omstreken een clinic gehouden worden, gegeven door de selectiespelers van ZKV De Meervogels. De gasten uit Zoetermeer, die het gehele weekend in Brummen verblijven, komen aankomend seizoen uit op het één na hoogste korfbalniveau, de Hoofdklasse.

Deze jeugdclinic biedt de kinderen de mogelijkheid om op een vrijblijvende en uitdagende manier kennis te maken met de korfbalsport. Deelname is gratis en aanmelding van te voren is niet nodig. De jeugdclinic vindt plaats op het kunstgrasveld gelegen bij de kantine van K.V. Mélynas, Rhienderstein 6 in Brummen.
Naast kinderen uit de gemeente, zal ook de eigen jeugd van K.V. Mélynas en de jeugd van omliggende verenigingen deelnemen aan deze clinic. Aan het einde staat er een glaasje drinken en wat lekkers voor de kinderen klaar.

Na de jeugdclinic gaat de openingsdag verder met oefenwedstrijden voor onze senioren. U bent ook hier van harte welkom om deze wedstrijden te komen bekijken.

9.30 – 11.00 uur               Jeugdclinic

13.30 – 14.45 uur             Oefenwedstrijd Mélynas 3/4 – Zwaluwen 4

15.00 – 16.15 uur             Oefenwedstrijd                Mélynas 2 – KCD 2

16.30 – 17.45 uur             Oefenwedstrijd                Mélynas 1 – KCD 1