Collega Vrijwilliger worden ?…

Vrijwilliger worden bij RTV Veluwezoom

RTV Veluwezoom is het radiostation van de gemeente Brummen. Dit kan alleen gedraaid worden met vrijwilligers. Daarom is RTV Veluwezoom altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die ook graag radio of tv willen maken. Omdat werken bij RTV Veluwezoom vrijwilligerswerk is, bestaat je beloning uit de voldoening van het maken of onderdeel zijn van een goed en succesvol radio- of tv-programma. Daarom krijg je bij ons de nodige vrijheid en de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien, om zo tot een goed programma te komen. Maar natuurlijk zijn er ook achter de schermen mensen nodig zonder hun zou RTV Veluwezoom geen bestaansrecht hebben. Mocht er bij de onderstaande vacatures iets staan wat je interesse heeft gewekt. Schroom dan niet om ons een mailtje te sturen naar het onderstaande e-mail Adres.

Dit zijn onze vacatures:

Redactiemedewerker voor website of radio, tv m/v
Onze belangrijkste taak als lokale omroep is het brengen van het nieuws van de regio. Toegankelijk, actueel en correct. Om deze taak te kunnen uitvoeren zijn mensen nodig die het nieuws maken. Als redactiemedewerker heb je één van de belangrijkste taken die een lokale omroep maakt wat het hoort te zijn. Je maakt deel uit van een team en zorgt dat het nieuws up to date blijft .Hoe nieuwsgierig ben jij? Laat het ons weten!
Redactieleden Sport op de radio, website m/v
Onze regio telt een tal van sportverenigingen. RTV Veluwezoom brengt in regio verband ( stedendriehoek ) elke zondagmiddag een sport programma op de radio. Om dit te kunnen laten horen hebben we sportliefhebbers nodig die onze sportredactie / presentatie willen gaan vormen. Je zorgt bijvoorbeeld voor gasten, nieuws en weet wat er speelt in de regio. In deze functie maak je deel uit van een regionaal team wat nauw samenwerkt ( Brummen, Voorst, Zutphen & Apeldoorn ) Vind je het leuk om niet alleen jezelf maar ook de rest van de regio op de hoogte te houden? Neem dan contact met ons op!
Radiopresentatoren / Radio DJ m/v
Ben jij een persoon waarvan mensen vaak zeggen dat jij een mooie radiostem hebt en jij daar echt iets mee zou moeten doen? Heb jij een goede motivatie en doorzettingsvermogen? is het jouw droom om presentator / Radio Dj bij RTV Veluwezoom te worden? Dan is dit jouw kans! RTV Veluwezoom zoekt altijd nieuwe talenten. Ben jij onze nieuwe collega die ons team komt versterken? Wacht dan niet langer en stuur ons een mail via het onderstaande e-mail adres.
Facilitair technicus m/v
Ben jij geobsedeerd door kabels, soldeertin en pluggen? Dan hebben wij een leuke functie om je hobby mee uit te breiden. Uiteraard gaat er bij ons wel eens iets kapot of is er zo af en toe iets aan vervanging toe. Iemand met verstand van zaken om de boel weer op de rit te krijgen is dan onmisbaar. Je zorgt samen met een team van andere technici voor het onderhoud en daarmee creëer een stabiele factor voor ons radiostation zodat we overal te horen blijven. Wil jij ons helpen dit team te versterken? Laat het ons weten!
Systeembeheerder m/v
Ben jij een computer nerd? Is digitaal communiceren jouw sterkste punt? Als systeembeheerder bij RTV Veluwezoom ben je een belangrijk knooppunt voor alle mensen. Weet jij hoe je met kabels ook mensen met elkaar kan verbinden? Neem dan zeker contact met ons op.
Verkoper buitendienst m/v
De radio, tv zijn handige middelen om je boodschap aan de regio kenbaar te maken. Reclame op een van onze media kan één van de effectiefste manieren zijn. Maar hoe komt de boodschap goed over en hoe vaak laat je die horen? De grens van effectief reclame maken en irritatie is maar klein. Als adviseur/verkoper deel je jouw kennis aan potentieel nieuwe en bestaande adverteerders en begeleid je ze in het proces. Voor deze functie geldt een minimale vergoeding tot een maximum van de jaarlijkse vrijwilligersvergoeding.
Verslaggevers voor radio of tv m/v
De regio Brummen is een levendige regio. Er gebeuren constant interessante dingen om ons heen. Wij willen graag iedereen op de hoogte houden van het laatste nieuws maar ook wat er bij de sportverenigingen gebeurt. Om al deze gebeurtenissen te kunnen verslaan hebben wij dringend verslaggevers nodig die ons graag op de hoogte willen houden. Ben je een tikkeltje nieuwsgierig? Of vertel je graag wat je favoriete club heeft gedaan? Doe je dit graag op de tv, of liever voor de radio? Neem contact op.
Radiotechnici m/v
Als technisch medewerker zorg je ervoor dat al het geluid wat in de radiostudio geproduceerd wordt in juiste banen geleid wordt. Een presentator is niks als hij niet gehoord zou worden. En als het geluid lawaai zou worden, dan is tenslotte ook niemand blij. Je maakt samen met de presentator het programma en binnen dit team zorg je voor de technische realisatie. Je hoeft overigens helemaal geen knopjesfreak te zijn of het hit dossier uit je hoofd te kennen. Wegwijs in de wereld van de RTV Veluwezoom radiostudio word je vanzelf! Heb je wat tijd over om ons te helpen het geluid van de regio in de lucht te krijgen, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.
Cameramensen / Fotografen m/v
De omroep is op ook zoek naar cameramensen / fotografen, als cameraman/vrouw vind je het leuk om samen met een verslaggever een verslag te maken van een evenement of gebeurtenis. Je kunt veel creativiteit kwijt in dit werk, door het zelf kiezen van shots en door je eigen werk te monteren. Als fotograaf zorg je voor de nodige foto’s die je maakt bij een evenement of gebeurtenis, als fotograaf maak je onderdeel uit van de redactie. Neem contact op
Editors / Videotechnicus m/v
De video-editor monteert op de computer de digitale videobeelden voor uitzending. Je kunt gebruik maken van de apparatuur in onze studio maar je mag eventueel ook thuis op uw eigen pc monteren. Wij zoeken medewerkers die enige ervaring hebben met het werken met een videomontage-programma op de computer. Wij bieden een leuke en uitdagende invulling van uw werkzaamheden; dit alles in een enthousiast team medewerkers. Je kunt veel van je creativiteit kwijt in de montage van onze programma’s. Neem contact op.

Is er een vrijwilligersfunctie voor jou van toepassing, doe dan een korte e-mail met contactgegevens en omschrijving waar je voorkeur naar uitgaat naar ; secretariaat@rtvveluwezoom.nl op onze beurt zorgen wij er dan weer voor dat de juiste persoon contact met je opneemt.

Maak jij het plaatje compleet ????????

Gezocht