De Nachtwachter – Veluwezoom

Wandel op zaterdag 13 oktober van 19.30 – 21.30 uur mee met de Nachtwachter door Nationaal Park Veluwezoom en ontdek samen de geheimen van de nacht. De kosten voor deelname bedragen (voor kinderen en begeleider) € 5,00 voor leden en kinderen van OERRR en € 8,00 voor niet-leden. Aanmelden doe je via de website van Natuurmonumenten.

Geheimen van de nacht
Stukje bij beetje worden de dagmensen door de nachtwachter ingewijd in de geheimen van de nacht. Daarbij hoort ook enige kennis van het nachtjargon die de Nachtwachter gebruikt, zoals het begrip Sluier van stilte en de woorden Krekelstem en Nachtconcert. Bij terugkomst zijn de deelnemers een nachtbelevenis rijker en zijn ze iets minder dagmens geworden.

Let op:
Maximaal 1 begeleider per kind(eren). Zaklampen zijn tijdens de tocht natuurlijk uit den boze! Deze activiteit is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn, vanwege de in het donker te belopen oneffen paden.

OERRR is overal
Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

Wie, waar en wanneer?
Voor wie: Voor kinderen van 7 – 11 jaar
Datum: Zaterdag 13 oktober 2018
Tijdstip: Van 19.30 – 21.30 uur
Waar: Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden
Aanmelden via: www.natuurmonumenten.nl/kinderen