De rock en blues band The Poor uit Apeldoorn treed op tijdens Serious Request Het Glazen Huis in brummen

Op vrijdagavond 20 December staat The Poor uit Apeldoorn op het poduim van Serious Request Het Glazen Huis in Brummen, de band treed op vanaf 21:15 t/m 00:00. Bij The Poor staat kwaliteit van muziek en zang hoog in het vaandel. Bovendien maakt ook het repertoire zich onafscheidelijk door net even de nummers te spelen die je niet altijd hoort.Rock en blues band The Poor legt de lat altijd net even iets hoger. Met bekend en minder bekend werk, maar altijd feest. De vijf doorgewinterde muzikanten nemen je mee op een ruim twee uur durende reis door de wereldse rock geschiedenis. Met uitstapjes naar de blues en recenter en bekender werk van de huidige generatie rock toppers. Een optreden van The Poor verveelt niet. Luisteren, dansen of juist meezingen met dat ene nummer met die goede herinneringen.

The Poor bestaat uit vijf mannen die hun levenswijsheid altijd in de nummers laten doorklinken. Want, zo zeggen ze, als er ellende is, moet er ook ellende te horen zijn. Niettemin verlaat je de zaal met minimaal een glimlach en een ervaring rijker.

The Poor bestaat uit muzikanten met jarenlange podiumervaring in diverse bands: Henny Drouven, zang; Erik Veldwijk, gitaar; Hans van der Zanden, bas; Wim Dal, slagwerk; Reinier Groenendijk, toetsen.