December Deals bij Ervaar het OV

Reizigers stappen extra voordelig in de bus en Blauwnet-trein

Ervaar het OV introduceert de ‘December Deals’. De hele maand december reizen inwoners extra voordelig met de bus en Blauwnet-treinen met een e-ticket.Inwoners reizen voor €5 een hele dag met de bus. Voor €10 stapt een gezin van maximaal twee volwassenen en vier kinderen in de bus met een Meermanskaart. Voor reizigers die in het weekend met de Blauwnet-trein reizen is er een Blauwnet Weekendretour voor €10. Zo kunnen reizigers de hele maand december extra voordelig het OV ervaren.

Actievoorwaarden​
Een Dagkaart Bus en Meermanskaart is op werkdagen na 9 uur en in het weekend de hele dag geldig in de bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). Een Blauwnet Weekendretour is geldig van vrijdagavond tot en met zondag in de treinen van Blauwnet. De acties zijn exclusief verkrijgbaar via Ervaar het OV. Actievoorwaarden zijn te vinden op www.ervaarhetov.nl/decemberdeals.

Over Ervaar het OV​
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en verschillende vervoerders. Op www.ervaarhetov.nl staan kortingsacties en handige informatie om inwoners te stimuleren vaker met de bus en trein te reizen.