Dichter en kapeileider bij Mo’j is luusteren

Zaterdag 19 januari  komt het dialectprogramma Mo’j is luusteren vanuit de studio in Twello.  Gasten zijn dan de dichter Martinus Ooms  uit Teuge en  muzikant Gerrit Lentink uit Voorst.  Tinus van ’t Slyck vertelt weer het een en ander uit zijn  omgeving en declameert een van zijn vele gedichten over onderwerpen dat hem bezig houdt.

Gerrit Lentink is leider van de Slanina Cesta Muzikanten uit Voorst. Hij gaat alles vertellen over het komende nieuwjaarsconcert dat op zondag 27 januari om 14,00 uur  wordt gehouden in het Dorpshuis in Voorst.  De egerlander kapel gaat optreden  met zangeres Erika Kaizer maar ook het shantykoor Op Koers uit Gorssel. Het harmonicaduo Annie en Marie gaan de optredens weer gezellig muzikaal omlijsten.

In het tweede uur gaat presentator Martien Kobussen aan de praat met (waarnemend) weerman Christian Versloot uit Apeldoorn.  Hij gaat voorspellen welk winterweer ons in de komende week te wachten staat.  Mo’j is luusteren wordt afgesloten met zeemansliedjes van het shantykoor Op Koers uit Gorssel. De luisteraars krijgen dan alvast een voorproefje van het komende optreden in Voorst.