Dinsdagavond 28 mei in bibliotheek Brummen Politiek Café over ‘’financieel Gezond Brummen’’

Ingrijpende keuzes nodig om financieel gezond te worden

Eerbeek/Brummen – Op dinsdagavond 28 mei vindt het Politiek Café plaats. Dit keer staan de gemeentelijke financiën centraal. Het Politiek Café vindt plaats in de bibliotheek van Brummen. Vanaf 19.30 uur gaan de deuren open en kunnen inwoners, bedrijven en organisaties alvast op een flap-over hun standpunten opschrijven en kenbaar maken. Deze inbreng wordt vervolgens vanaf 20.00 uur betrokken in het politieke debat.

Vorige week (donderdag 16 mei) heeft het college de concept-perspectiefnota 2020-2023 gepresenteerd. Om de gemeente financieel gezond te maken zullen er ingrijpende keuzes gemaakt moeten worden. De keuzes worden in juni door de gemeenteraad gemaakt. Voor de inwoners, bedrijven en organisaties is het van belang om hun mening te laten horen. Een mooi podium hiervoor is dus ook het Politiek Café. Een geschikte gelegenheid om in gesprek te gaan met vier aanwezige wethouders uit het college. Het politieke debat wordt gevoerd onder aanvoering van gespreksleider Piet Buwalda.

Het Politiek Café is een initiatief van bibliotheek Brummen|Voorst en lokale omroep RTV Veluwezoom. Het Politiek Café vindt plaats in de bibliotheek van Brummen en begint op 28 mei om 20.00 uur. Om 19.30 uur is de zaal open. Entree is gratis.
Bent u niet in de gelegenheid het Politiek Café in de Brummense bibliotheek bij te wonen? Geen probleem, want de avond is uiteraard ook rechtstreeks te beluisteren via de kanalen van de lokale omroep RTV-Veluwezoom.