Dj’s Glazen Huis zijn er klaar voor!!

Van donderdag 19 december tot zaterdag 21 december vindt het Glazen Huis in Brummen plaats. Op donderdagavond 19:00 uur worden drie dj’s van RTV Veluwezoom voor vijftig uur opgesloten om radio te maken en geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Dit jaar zamelen we met z’n allen geld in voor de strijd tegen mensenhandel.De lifeline van 3FM komt dit jaar door de gemeente Brummen heen. De 3FM dj’s gaan de dj’s van RTV Veluwezoom op zaterdagvond rond de klok van 22:15 uit het Glazen Huis halen zodat direct de cheque overhandigt kan worden.

Iedereen is welkom om langs te komen op het Marktplein om te kijken naar de dj’s in het Glazen Huis en om deel te nemen aan één van de andere georganiseerde activiteiten, zoals op vrijdag om 11:30 start de super bingo onder leiding van Thom Peters , op zaterdag om 18:00 is er een Santa Run, daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten. Het is ook mogelijk om een plaatje aan te vragen in ruil voor een donatie aan het goede doel. Hou voor meer informatie onze website en de social mediakanalen in de gaten.

Naast de dj’s van RTV Veluwezoom zal er gedurende het Glazen Huis elke avond een muziekspektakel op het Marktplein te horen zijn, op donderdagavond de treed de Apeldoornse 4-mans rock formatie Handsome Molly op, deze band staat voor stijlvolle rock ‘n roll. In het voorprogramma treed Dj Rinke Jansen uit Eerbeek op. DJ Wesley en de rock blues band uit Apeldoorn The Poor komen op vrijdagavond Acte de présence geven. En last but not least is op zaterdagavond Hardnoiser van de partij, om het publiek vast op te warmen ,daarna zal de feest band Hik uit Hummelo de avond afsluiten. Dus genoeg reden om naar het marktplein van Brummen te komen

Heb je nou zelf een leuke actie, laat het ons dan weten via secretariaat@rtvveluwezoom.nl Hou voor meer informatie onze website en de social mediakanalen in de gaten.

Doneren kan vanaf nu via https://kominactie.npo3fm.nl/actie/glazen-huis-brummen

Dj’s Glazen Huis 2019 vlnr: Thom Peters, Harry Peters en Steve van Hooydonk