DONDER EN BLIKSEM: HET REGIONALE ALTERNATIEVE GELUID

Iedere donderdagavond kun je luisteren naar Donder en Bliksem, het alternatieve (muziek)geluid op de lokale radio. Te horen bij zowel RTV Veluwezoom, B-FM als Radio Voorst.In Donder en Bliksem is er ruim aandacht voor pop, rock en alternatieve muziek uit deze regio. Wil je dat de muziek van jouw band wordt gedraaid bij Donder en Bliksem? Stuur dan je demo met autobiografie naar RTV Veluwezoom, Donder en Bliksem, Händelstraat 45/C. 6961 AB Eerbeek of mail het naar donderenbliksem@rtvveluwezoom.nl.

In Donder en Bliksem is er ook aandacht voor de agenda met live-optredens in de regio en muziek van artiesten en bandjes uit de gemeenten Voorst, Brummen, Zutphen en nabije omgeving. Iedere week neemt Gert-Jan van Dijk omstreeks de klok van 21.30 uur het overzicht van de lokale en regionale poppodia met je door. Welke bandjes treden op in de gemeente Brummen, Voorst en Zutphen en wat staat er te gebeuren in de muziekcafé’s, de culturele centra en op de poppodia in het gebied tussen Nijmegen, Zwolle en Doetinchem?

Wil je optredens of festiviteiten voor dit overzicht aanmelden? Stuur deze dan ook door naar het e-mailadres donderenbliksem@veluwezoomfm.nl. Ook persberichten en andere informatie kun je toezenden naar dit e-mailadres, of naar het postadres van Veluwezoom FM.

Donder en Bliksem presentator Gert Jan van Dijk