Drie weken vakantiesluiting bij Weggeefwinkel 4Noppes

Weggeefwinkel 4Noppes heeft deze zomer drie weken vakantiesluiting. Op zaterdag 21 juli, 28 juli en 4 augustus 2018 is de winkel gesloten. U kunt die weken op zaterdag geen spullen uitzoeken of komen brengen. Inbreng van artikelen is alleen mogelijk op afspraak via telefoon 06 44881557 of het digitale prikbord op de website. Vanaf zaterdag 11 augustus 2018 is 4Noppes weer iedere zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur geopend op de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.

Het afgelopen jaar heeft het team van vrijwilligers van 4Noppes voor en achter de schermen weer hard gewerkt. Elke zaterdag stonden zij voor u klaar, om veel mooie spullen te ‘redden’ en zelfs soms te repareren, zodat u ze weer kon uitzoeken en meenemen. Ook buiten de openingstijden is er veel werk verzet om dit mogelijk te maken. Een paar weken vakantie is dan ook welkom.

4Noppes is het afgelopen jaar goed bezocht, met gemiddeld zo’n 55 bezoekers per zaterdag. Op de drukst bezochte zaterdag van het afgelopen jaar zijn er zelfs 77 mensen langs gekomen in drie uur tijd. Veel leuke, mooie en nuttige spullen werden binnengebracht en vonden snel een nieuwe eigenaar. De inbrenger en nieuwe eigenaar kwamen hierbij vaak met elkaar in contact, met blije reacties over en weer en bijzondere ontmoetingen als resultaat.

Want dat is 4Noppes: een winkel zonder kassa. Daarnaast staat er ook altijd een kopje koffie of thee klaar en is er de ruimte voor een praatje. Na de vakantieweken is iedereen vanaf 11 augustus dan ook weer van harte welkom! Want 4Noppes is die dag weer: voor iedereen, gevuld door iedereen.

In de vakantieperiode blijft 4Noppes wel digitaal bereikbaar via de website, www.4noppes.nl en haar Facebookpagina.
https://www.facebook.com/4NOPPESDieren/

De vrijwilligers van 4Noppes wensen u een hele fijne zomer toe!