Een vrolijke noot in de tuinen van Paleis Het Loo

Op zondag 24 juni is er tussen 14.00 en 16.00 uur weer muziek in de tuinen van Paleis Het Loo. De Belgische klavecinist Mario Sarrechia wordt voor dit concert in het ensemble ‘Les Scaramouches’ bijgestaan door de barokviolisten Stijn Schmeddes en Alba Encinas, leden van het Amsterdam Correlli collective. Deze zondag wordt er ook in de ochtend op het Stallenplein een muziekoptreden verzorgd: van 10.30 tot 12.00 uur treedt daar Harmonie Orkest OLTO uit Loenen op.

De concerten zijn gratis toegankelijk voor alle museumbezoekers met een geldig entreebewijs. De keuze voor de ensembles en de muziek in de concertserie ‘Een Vrolijke Noot’ is geïnspireerd op de barokke periode waarin het paleis en de tuinen zijn ontworpen.

Een entreeticket voor Paleis Het Loo geeft tevens toegang tot het programma BuitenGewoon Open: het Stallencomplex, Kinderatelier, paleisdak, de tuinen en de Oranje-wandeling. Bij de concertlocatie onder de Colonnades in de tuinen is een petitfour bar waar hartige en zoete petit fours, ijs en diverse soorten koffie en thee verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie over het muziekprogramma: paleishetloo.nl/zien-doen