Eerbeekse Boys zoekt scheidsrechters

Bron: Eerbeekse Boys. Bij een grote voetbalclub, zoals Eerbeekse Boys, worden elk weekend .. voetbalwedstrijden gespeeld. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Dit is de eerste keer dat de scheidsrechterscommissie van Eerbeekse Boys actief gaat werven buiten haar leden om. Dit heeft meerdere redenen. De eerste reden is dat het aantal wedstrijden waarbij de KNVB de scheidsrechters aanstelt drastisch is teruggelopen. Dit betekent bij hetzelfde aantal wedstrijden er meer clubscheidsrechters moeten worden ingezet. De instroom van clubscheidsrechters is op hetzelfde niveau gebleven echter bij Eerbeekse Boys worden we momenteel geconfronteerd met een hoog aantal clubscheidsrechters met gezondheidsklachten. Dit betekent dat er nu bezettingsprobleem is. Daarom zijn wij als scheidsrechterscommissie van Eerbeekse Boys actief op zoek naar clubscheidsrechters.

Wat hebben wij als Eerbeekse Boys te bieden?

Wij hebben vele wedstrijden op de zaterdag en de zondag zowel bij de junioren als bij de senioren. De variatie in wedstrijden en niveau’s is groot. Dit betekent dat er altijd wel een wedstrijd is die bij jou past. Bovendien kunnen en willen wij variatie bieden in de wedstrijden die jij fluit. We bieden als scheidsrechterscommissie begeleiding op het gebied van spelregels en tijdens de (eerste) wedstrijden. De ontvangst bij Eerbeekse Boys is goed geregeld en er zijn collega-scheidsrechters die op hetzelfde tijdstip ook een wedstrijd fluiten.

Wat vragen wij van jou?

Fluiten is een hobby en aan een hobby moet je plezier beleven. Affiniteit met voetbal is een pré. Wij willen graag scheidsrechters die ook uit de middencirkel komen. Enige conditie is wel een vereiste. Je geeft leiding aan wedstrijd en je moet het leuke uitdaging vinden om samen met spelers, begeleiding en supporters de wedstrijden tot een goed einde te brengen. Het vereist ook kordaat optreden als de speler of de wedstrijd er om vraagt. Als jij die uitdaging aan durft te gaan, dan willen wij je graag begeleiden.

Je kunt je reactie sturen naar vrijwilligerscommissie@eerbeekseboys.nl

Informatieve vragen kun je stellen aan Willem Hagens (06-13252202)  of René Beijen (0313-650557)