Eerbeekse Zomermarkt 2018

Vanaf 17 juli tot en met 21 augustus vindt er iedere dinsdag van 11.00-18.00 uur in het centrum van Eerbeek een zomermarkt plaats.

Op de markt op het Stuijvenburchplein en het Oranje Nassauplein zijn er veel kramen te vinden met allerlei leuke creatieve spullen, groenten, kleding en andere dingen die je op de markt wilt vinden. De winkels, marktlui en horeca zorgen voor kramen met acties en er zijn uitgebreide terrassen. Er is volop eten en veel te doen voor jong en oud. Geniet van de Eerbeekse gastvrijheid!

Op het Stuijvenburchplein is er een ouder-kind terrein ingericht. Er is een springkussen, je kunt er zaklopen, schieten met pijl en boog, een spelenhoek met daarin een diverse sjoelbakken (5 meter) en stokvangen. Verder is de vraag wie de hoogste toren kan bouwen. Er is ook een workshop papier scheppen.

Met de stoomtrein mee vanuit Eerbeek?
Iedere dinsdag kan je mee met de stoomtrein. De trein brengt je naar Dieren. Geniet ondertussen van de prachtige natuur.
De vertrektijden zijn 10.49 uur en 14.19 uur. Met anderhalf uur ben je weer in Eerbeek om daarna te genieten van de markt.