Einde versomberd vrijetijdsaanbod jeugd gemeente Brummen

Door de oprichting van Stichting United Base Events (UBE), komt er een einde aan het versomberde vrijetijdsaanbod voor de jeugd in de omgeving van Eerbeek. UBE gaat vanaf februari 2018 weer nieuw leven blazen in het enigszins verpieterde nachtleven van de jeugd, door middel van het organiseren van onder andere Hardstyle evenementen zowel voor de jeugd als met de jeugd samen.

Stichting United Base Events is opgericht toen drie young-proffesionals in de evenementen wereld, studerende aan de NHTV Academy for Leisure te Breda, de handen in een sloegen om zo alle geleerde theorieën de praktijk in te brengen en hun passie na te streven. Naast het feit dat Rein Arnoldussen, Robin Vanderschrick en Twan Smits een passie hebben voor evenementen en het organiseren hiervan, hebben zij allen een voorliefde voor het muziekgenre Hardstyle. Vandaar dat de keuze over welk genre zij aan willen bieden met hun feesten snel gemaakt was. Dit betekent echter niet dat UBE alleen maar Hardstyle evenement wilt organiseren.

UBE vindt het belangrijk dat jong talent gehoord wordt en dat zij een plek hebben waar zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen in datgene waar hun hart sneller van gaat kloppen. Stichting United Base Events wilt verder gaan dan menig evenementorganisatie doet. Zo willen wij meer doen dan bijvoorbeeld een DJ-contest houden voor onbekend of opkomend talent. Wij willen mensen die zich (verder) willen ontwikkelen in bijvoorbeeld evenementorganisatie, stage design, evenementen support/horeca, etc. een kans bieden om dit te doen onder begeleiding van en in samenwerking met ons. Wij willen (nieuwe) initiatieven opgezet door de jeugd, begeleiden en ondersteunen in de brede zin. Dit kan op het gebied van het delen van kennis en ervaringen, het ondersteunen van de jonge organisaties, maar ook op financieel gebied. UBE wilt dat stapje dat vele niet durven te nemen, toch maken om zo unieke kansen te creëren.

Noot van de redactie:

Inmiddels is Stichting United Base Events na maanden voorbereiding van start gegaan.

Op 24 februari zal de Bhoele in Eerbeek op zijn grondvesten trillen met UBE 1e hardstyle/raw event Illuminate

Voor meer info en de tickets verkoop, volg Stichting United Base Events (UBE) op facebook, of ga direct door naar de website

Donderdag 16 december was er een Interview bij B-FM de lokale omroep voor de regio Zutphen, dat ook op RTV Veluwezoom werd uitgezonden. Heb je het gemist?   Het Interview is hier onder te beluisteren vanaf 0:32:50.

 

United Base Events