Evenement Buiten ’t Boekje in Brummen

Ook dit jaar organiseert Bibliotheek Brummen het evenement Buiten ’t Boekje. Verschillende artiesten treden op voor de jeugd en volwassenen. Bij mooi weer is de voorstelling in de tuin van de Bibliotheek Brummen. De eerste voorstellingen zijn op 28 juni en daarna op 5 juli. Geef je snel op via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl !Muzikaal optreden Idris 5 juli
Op vrijdag 5 juli om 20.00 uur treedt Idris op in de Bibliotheek Brummen. De zevenkoppige muziekband speelt pop en folkmuziek. Idris is Keltisch voor ‘vurig’ en vuurwerk kunt u verwachten van deze popformatie. De kosten voor een kaartje zijn: 4 euro (voor leden) en 6 euro (voor niet leden). Dit is inclusief een kopje koffie/thee. In de pauze is het mogelijk een glaasje wijn/fris of een biertje te kopen.

De zeven muzikanten hebben ieder hun eigen pluimage en achtergrond. Zo zingt Noortje ook in de progressieve rockband In-Tension. Violist Masaki speelt in tango-gezelschap Tango de Barrio. Rinie Huigen heeft een achtergrond variërend van progressieve rockmuziek tot melodieuze popmuziek. Drummer Theo speelt ook in Beez, die net als Idris ook niet in een hokje past. Didgeridoospeler Roland speelde met Australische top didgespelers en geeft didgeworkshops. Al deze invloeden vermengen zich in Idris tot een sfeer en klank die moeilijk in woorden is te omschrijven. Die kun je alleen maar ervaren, voelen, horen en zien.