Politiek Café in het gemeentehuis


Evenementgegevens


Maandagavond  19  maart in centrale hal gemeentehuis

Politiek Café organiseert het grote slotdebat gemeenteraadsverkiezingen

In de komende weken barst de politieke verkiezingsstrijd los, waarbij de verdeling van de negentien raadszetels in de Brummense gemeenteraad centraal staat. Voordat u op woensdag 21 maart uw stem kunt uitbrengen op uw kandidaat naar keuze, schotelt het Politiek Café u het slotdebat tussen de lijsttrekkers voor. Deze vindt op maandagavond 19 maart plaats in de centrale hal van het Brummense gemeentehuis. Iedereen is van harte welkom!

Het Politiek Café is een initiatief van bibliotheek Brummen|Voorst en lokale omroep RTV Veluwezoom. Enkele keren per jaar organiseert het Politiek Café een interessante avond waarbij uiteenlopende lokale thema’s aan bod komen. Op 19 maart staan de gemeenteraadsverkiezingen centraal. Piet Buwalda, woonachtig in Brummen en managing partner van Zenith training en consultancy is dan gespreksleider en de zes politieke partijen die (naar verwachting) deelnemen aan de lokale verkiezingsstrijd, zijn uitgenodigd om met hun lijsttrekker het slotdebat te houden. Aanvang van het debat is 20.00 uur en iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom.

De avond is uiteraard ook rechtstreeks te beluisteren via de lokale omroep RTV-Veluwezoom. Na afloop van het debat is er een informeel samenzijn met een hapje en een drankje. Entree is gratis.