Verkiezingsbus omroep GLD


Evenementgegevens


Op wie stem jij bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart ?

Woensdagmiddag 21 februari staat de verkiezingsbus van Omroep Gelderland in Brummen. Omroep Gelderland maakt daar samen met RTV Veluwezoom een live radio-uitzending, in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Deze uitzending wordt ook uitgezonden via een live stream

In deze uitzending komen natuurlijk gezien het thema van dit programma, lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen in Brummen langs. Zij zullen met elkaar in debat gaan over onderwerpen die in de gemeente Brummen spelen op dit moment. Maar ook wordt op speelse wijze getoetst in hoeverre de lijsttrekkers de gemeente Brummen kennen. Ook komen er vertegenwoordigers van organisaties uit de gemeente Brummen in de uitzending aan het woord.

Burgemeester Alex van Hedel komt vertellen over zijn zienswijze over democratie.

De bus staat geparkeerd op het Marktplein in Brummen. Presentatoren Richard Pawlot en Henk Jan de Looff van het programma Nieuw Brummens Peil, nemen voor RTV Veluwezoom deze uitzending voor hun rekening.

”Gelderland stemt” in Brummen, is woensdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur live te volgen, maar je kunt er ook live bij zijn, op het Marktplein in Brummen.

Kijk hier live mee (21-02-2018 vanaf 15.00u):

Klik hier voor beeld op volledig scherm.

Kijk voor meer informatie op: www.gldstemt.nl.

Verkiezingsbus

Verkiezingsbus

  • tijd: 15.00 – 17.00 uur
  • omroep: RTV Veluwezoom
  • plaats: Marktplein Brummen