Ga extreem voor KiKa

Ultieme challenges voor kinderen met kanker

Amsterdam, 17 mei – In 2020 werken marathonlopers, triatleten en obstacle runners zich in het zweet tijdens de challenges van KiKa Extreme. KiKa Extreme biedt unieke en extreme challenges aan om geld in te zamelen voor
Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).Al sinds het ontstaan van KiKa zetten Nederlanders zich op een sportieve manier in voor kinderen met kanker. In 2020 kan dat door extreme challenges aan te gaan zoals de IRONMAN 70.3 Barcelona en de IRONMAN 70.3 Vichy, twee ontzettend populaire triatlons! Organisator Inge Tishauser: “Extreme sporten worden steeds populairder, en om deze extreme uitdaging te combineren met geld ophalen voor KiKa, is het een nog mooiere prestatie!”

KiKa Extreme
Met IRONMAN 70.3 Vichy ervaren deelnemers het geweldige parcours in de Franse Auvergne. Zwemmen, fietsen en rennen de deelnemers liever langs de Spaanse kust? Dan is de IRONMAN 70.3 in Barcelona dé uitdaging voor hen, met als doel: het verhogen van de genezingskans van kinderen met kanker. Momenteel geneest 75% van de kinderen met kanker. KiKa streeft naar een genezingskans van 95%. Met KiKa Extreme zetten deelnemers weer een stapje dichterbij het uiteindelijke doel. Alle deelnemers halen sponsorgeld op om dit doel te verwezenlijken.

Durf jij de uitdaging aan? Challenge jezelf voor kinderen met kanker!
Voor meer informatie over het evenement en inschrijvingen ga naar www.kikaextreme.nl