Ga mee met Huifkartocht Veluwe

Maak een gezellige en gevarieerde tocht van 2 uur met de huifkar door de natuur op de Veluwe. Geniet van bos en heide, akkers en weilanden.

Ga mee met de huifkar en tractor, op maandag 30 april om 13.30 uur vanaf boerenerf van de Groote Modderkolk in Loenen. Onderweg hoor je bijzondere verhalen over de omgeving. Na afloop nagenieten bij een kopje koffie, thee of fris met lekkers op het boerenerf.

Landschap met verhalen

Laat je verrassen door de prachtige omgeving van het karakteristieke boerenlandschap rondom het dorp Loenen, met zijn oude akkers en weilanden. Door de bossen van de Reeënberg en de Ramenberg, die worden afgewisseld door heidevelden. Onderweg leuke wetenswaardige en bijzondere verhalen over de omgeving. Over de dieren die hier leven, het stuifzand, het water van de Veluwe met hier zijn grootste waterval van Nederland, de bescherming tegen het wild en de slag om de Vrijenberg. Onderweg zal de huifkar op verschillende locaties een stop maken en misschien ze we nog wild.

De tocht met de huifkar duurt ongeveer twee uur. Leden van Natuurmonumenten betalen € 11,00 per persoon, niet-leden € 16;00 en kind van OERRR tot 12 jaar € 6,00. Niet lid, € 9,00. In verband met het beperkte aantal plaatsen is reservering noodzakelijk. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of bij de Ledenservice van Natuurmonumenten T (035) 655 99 55. Geschikt voor iedereen die wil genieten van de natuur en minder goed ter been is. Er kunnen beperkt rolstoelen mee, neem hiervoor contact op met de Ledenservice. Ook leuk om deze tocht samen te beleven met de kinderen en/of kleinkinderen.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of volg N.M. Gelderland op Twitter @NM_Gelderland