Gelderland maakt zich klaar voor eerste editie uitverkocht Gelderpop!

Timetable met BLØF, DI-RECT & Chef’Special is bekend gemaakt

Op zaterdag 7 juli zal het nieuwe popfestival “Gelderpop” debuteren aan Recreatieplas Zeumeren te Voorthuizen. Voor de eerste editie weet de organisatie grote artiesten als BLØF, DI-RECT & Chef’Special te boeken voor een zomerse en muzikale dag aan één van de mooiste recreatieplassen van Nederland. Met succes: het festival is al weken uitverkocht.

“We wisten dat we direct grote artiesten moesten boeken voor deze eerste editie, we willen de bezoekers verbløffen!” Aldus de organisatie. Zodoende kon ook Miss Montreal niet ontbreken. De band met Sanne Hans (The Voice) als frontvrouw barst van de energie en weten met hun festivalknallers elk podium plat te spelen. Deze week maakte de organisatie het speelschema bekend voor 7 juli.

Het festivalterrein
Verdeeld over drie podia is er voor ieder wat wils tijdens Gelderpop. Naast de “Mainstage” waar de grootste popbands van dit moment optreden kunnen bezoekers los gaan bij de “Helden festival dancetent”, waar bekende Nederlandse en Gelderse DJ-helden hun kunsten vertonen. Liever lekker meezingen? In het “Meezing Café” is het de hele dag feest.

Meer informatie
Het festival begint zaterdag 7 juli om 12.00 en zal eindigen om 00.00. De toegang is vanaf 18 jaar. Alle tickets zijn inmiddels uitverkocht. Wel kunnen bezoekers alvast hun parkeerticket, pendelbuskaart of kluisje bestellen via de website: www.gelderpop.nl

Programmering
BLØF / Chef’Special / DI-RECT / Miss Montreal / WULF / Handsome Poets / The Partysquad & meer!