Geweldig pupillenkamp bij Eerbeekse Boys

In het weekend van 9-10 juni werd voor de 12e keer het pupillenkamp van Eerbeekse Boys georganiseerd. Het thema dit jaar was: Adventure.

Maar liefst 122 deelnemers melden zich op zaterdagochtend op sportpark de Veldkamp. De velden 2-3 waren vol gepoot  met een stormbaan, luchtkussens, een auto die in een kraan hing, watervoetbal en diverse voetbalspellen.

Een spectaculaire openingsact gaf de start van de eerste dag. De kinderen werden goed verzorgd, de ranja werd rondgebracht met een golfkarretje, potten zonnecrème werden gesmeerd.

Het eten werd zoals gebruikelijk verzorgd door de OLV van Eerbeekse Boys.

In de avond werden de groepen opgedeeld, de worldcup deelnemers gingen naar de Eerbeekse brandweer, de F-pupillen naar het speelbos van Landal, de E gingen zwemmen en laser-gamen en de D ging naar Exito in Beekbergen. In de loop van de avond kwamen alle deelnemers weer terug naar het sportpark. Tijd om naar bed te gaan……..

De nachtwakers waren erg druk in de nacht van zaterdag op zondag. Op zondagochtend stond er ter afsluiting nog een voetbalclinic op het programma. De voetbalclinic werd gegeven door de spelers van het eerste elftal van Eerbeekse Boys.

In de loop van de zondagochtend kwamen ouders hun kinderen weer ophalen, gezien de reacties kan de organisatie terug kijken op een zeer geslaagd kamp.

Foto ; Eerbeekse Boys

Foto ; Eerbeekse Boys