Hemelvaartsdag Ludieke Markt in Voorstonden

Alweer voor de 8e keer op rij kunnen bezoekers hun hart ophalen op de gezellige Ludieke Markt. Wederom op Hemelvaartsdag, dit jaar op 30 mei a.s., en zoals gebruikelijk, op het terrein van Boezewinkel en Mulder Bouw in Voorstonden. Vrouwenkoor Ludiek heeft inmiddels een reputatie opgebouwd welke ze ook deze keer wil waarmaken: een kwalitiatief mooi en goed aanbod voor alle interessen en leeftijden.

Het assortiment is heel divers en bestaat uit flink wat boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen, mooie brocante spulletjes etc. en natuurlijk wordt ook het Ludieke café weer ingericht. De vorig jaar gestarte vrouwenhoek, gevuld met specifieke vrouwenspulletjes (kleding, schoenen, shawls, sieraden etc.) was zo succesvol dat deze ook dit jaar weer goed voorzien zal zijn, alles is natuurlijk schoon, heel en van goede kwaliteit. En wilt u worden geadviseerd? Dat kan uiteraard ook! De locatie biedt een omsloten sfeer en vindt u in Voorstonden aan de Voortweg. Volg de borden. Goed bereikbaar voor wandelaars, fietsers en automobilisten.

Om 10 uur wordt de markt geopend en de verkoop eindigt om14 uur. Degenen die eerder arriveren kunnen -voorafgaand aan de opening- alvast een kopje koffie of thee kopen. Tussen 12u en 13 u vindt een kort optreden plaats, Ludiek is nl. een Vrouwenkoor en de leden houden van zingen. Het café biedt gelegenheid tot een gezellige en smakelijke stop, de bezoeker kan de levendigheid op de markt bekijken en daarna nog een ronde maken. In het ‘Ludieke café’ is een warm of koud drankje te bestellen en er zijn versgebakken hartige en zoete lekkernijen. Als een grotere aanschaf niet op de fiets mee naar huis kan, is overleg mogelijk om deze op een later moment op te komen halen. Als de weersomstandigheden minder gunstig zijn, wordt alle handelswaar overdekt opgesteld. Kortom, kom op Hemelvaartsdag naar Voorstonden voor deze Ludieke en gezellige markt.