Het Gelders Orkest en Stellicher advocaten vinden talent

Stellicher advocaten en Het Gelders Orkest zijn de afgelopen tijd op zoek gegaan naar jong vormgevingstalent. Samen ontwikkelden zij een ontwerpwedstrijd waar jonge vormgevers tot 25 jaar gevraagd werd een poster te ontwerpen voor een van de aankomende concerten van Het Gelders Orkest. De zoektocht is geslaagd. De posters van vijf jonge vormgevers hangen in de ontvangsthal van Stellicher advocaten en de ontwerpers maken kans op de hoofdprijs.

Een vakjury heeft de ontwerpen de afgelopen weken beoordeeld. Naast deze jurystem telt de stem van het publiek voor 50% mee. Tot en met 31 augustus kan gestemd worden op de ontwerpen via hetgeldersorkest.nl/ontwerpjouwposter.

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdagavond 5 september, in het pand van Stellicher advocaten aan het Sickeszplein 1 in Arnhem. De winnaar ontvangt de Stellicher ontwerpprijs en zijn/haar ontwerp wordt eind oktober twee weken verspreid op 90 A0-posters in Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen. Daarnaast ontvangt de winnaar een cheque van € 500,-. Heeft u interesse om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn? Stuur dan een mail naar info@stellicher.nl en meld u aan.

Het Gelders Orkest
Velperbuitensingel 12
6828 CV Arnhem
www.hetgeldersorkest.nl