HET WORDT WEER LACHEN BIJ TONEELVERENIGING K.D.O.

We spelen voor u het blijspel ” Boerenbont en rode lampjes “

Dolly en Betty, twee prostituees werken samen maar de zaken gaan echter niet zo goed en ze besluiten een kamer te verhuren. Als Hendrik Buitendijk, een naïeve boerenjongen die voor zijn verloofde Klaartje en haar bemoeizuchtige moeder op de vlucht is, de kamer huurt, durven de dames hem niet te vertellen waar ze hun geld mee verdienen. Ze vertellen hem dat ze fysiotherapeuten zijn.Maar wanneer Hendrik in contact komt met enkele klanten worden de gesprekken daardoor wel zeer verwarrend. Het duurt echter niet lang voor de bemoeizuchtige schoonmoeder achter de verblijfplaats van Hendrik komt. Tot overmaat van ramp huurt ook zij – samen met haar dochter – een kamer bij Dolly en Betty. Hoe worstelt Hendrik zich hier nu uit?

De repetities worden gehouden in ’t Enknest, Enkweg 24b te Eerbeek, het eigen clubgebouw van K.D.O. Iedere maandagavond van 19.00 tot ca. 22.00 uur.

De uitvoeringen zijn op: vrijdag 29 maart 2019 om 20.00 uur zaterdag 30 maart 2019 om 20.00 uur zondag 31 maart 2019 om 14.30 uur

Dorpscentrum De Brink, Hoofdweg 5 te Loenen !!!!!!!

De zaal is iedere avond of middag 45 minuten voor aanvang open!

De kosten zijn slechts € 6,50 per persoon en € 5,50 in de voorverkoop.

Koop kaarten in de voorverkoop want OP IS OP !!

Voorverkoop bij:

Primera Loenenseweg 6C Eerbeek

KoKaKa Tuinstraat 3 BRUMMEN

Spar Loenen Eerbeekseweg 24

LOENEN !! VOORVERKOOP NIEUW !! Heeft u interesse in toneelspelen, of wilt u een repetitieavond bijwonen, neemt u dan contact op met Joke Brouwer, telefoon 06 – 27 40 18 49, zij kan u er alles over vertellen. U bent van harte welkom. Wij hopen u te mogen begroeten, en de koffie staat klaar.

Toneelvereniging K.D.O.

www.kdoeerbeek.nl