Hey maker, wat wil jij?

Om voor anderen te denken daar houden ze van the Villa niet van . Dat laten ze graag over aan de experts. En wie weten nou beter hoe je van een Maakplaats de leukste plek voor jongeren tussen de 10 en 20 jaar maakt, dan die jongeren zelf?

Daarom komt er op donderdag 27 september om 16 uur een adviesvanger naar the Villa. Die gaat met jongeren brainstormen over hun ideeën over hoe men van the Villa met al z’n garages en de gezellige keukentafel een plek kan maken waar jongeren graag komen om creatief bezig te zijn of huiswerk te maken.

Op school doe je veel met je hoofd, maar niet zo veel met je handen. Terwijl het ook leuk is om dingen te maken! In de Maakplaats kan je alles maken wat je kunt verzinnen. De mensen van the Villa hebben al verzonnen dat je kunt timmeren, verven, solderen, meubels maken, boomhutten bouwen, kleien, bakken, naaien, uitvinden, programmeren, sierraden maken, muziek maken, schilderen of huiswerk kunt maken. Maar er is nog veel meer mogelijk!

De mensen van the Villa zijn heel benieuwd naar de ideeën van jongeren en gaan daar ook zeker mee aan de slag. Iedereen tussen de 10 en 20 is welkom om de 27e mee te denken. Er wordt gezorgd voor snacks, drinken en na afloop rond 18 uur is er pizza. En neem vooral wat vrienden mee!

The Villa zit aan de Zutphensestraat 196 in Brummen. Aanmelden kan bij Anneliek (06-81943073) of Frederique (06-12317447).