InBetween (bijna) 25 jaar jong!

Na een boordevol 2018 met 3 x de Young Messiah, verschillende optredens én een uitgebreide kersttournee is gemengd koor InBetween Brummen begonnen aan een tussenjaar. Volgend jaar bestaat het koor 25 jaar, een mooie gelegenheid om een feestje te vieren met o.a. een jubileumconcert in maart 2020 (juiste datum volgt) Het koor dat onder leiding staat van dirigente/pianiste Tatiana Laryna is springlevend en zal, naast een terugblik op de afgelopen 25 jaar, nieuw repertoire brengen. Denk aan uptempo popsongs afgewisseld met mooie ballads. Heerlijk om deze nummers, vier- soms vijfstemmig, in te studeren en er gezamenlijk iets moois van maken. Dat maakt van elke repetitie op de maandagavond op zich al een klein feestje.

We nodigen zangliefhebbers van harte uit om samen met ons die feestjes te vieren, met als doel het jubileumconcert in 2020. We houden erg van bassen en tenoren, maar dat wil niet zeggen dat sopranen en alten niet welkom zijn!Het tussenjaar betekent natuurlijk niet dat er dit jaar geen optredens zullen zijn.Op 15 juni zingt InBetween tijdens de populaire inloopconcerten in de kerk van Almen, aanvang 15.00 uur.
Interesse om een kijkje bij ons koor te nemen? Stuur een mail naar secr.inbetween@gmail.com of kijk op onze site www.inbetweenbrummen.nl

Gemengd koor InBetween uit Brummen