InBetween zingt Kerst en meer

In het jubileumjaar 25 jaar InBetween is er natuurlijk ook ruimte voor Kerst, voor een koor altijd een fijne periode. Het gemengde koor uit Brummen verheugt zich op drie mooie optredens: Op 8 december a.s. om 14.30 en 15.30 uur in de Emmakerk en Emmastraat tijdens het Dickensfestival in Velp. Een sfeervol evenement, absoluut de moeite waard om te bezoeken. Kom luisteren! Verder staan op 16 en 24 december twee besloten optredens gepland op Rhederhof in Rheden en Klein Engelenburg in Brummen. Bij alle drie gelegenheden zal het koor zich in vol Dickens-formaat presenteren!

Na een korte kerstvakantie stort men zich in januari weer op de voorbereidingen van het jubileumconcert op 4 april 2020, natuurlijk onder leiding van dirigente Tatiana Laryna. Een leuk nieuwtje: popkoor Young Voices uit Eerbeek zal ook tijdens het concert optreden. Een mooie samenwerking tussen een Brummens & Eerbeeks koor! Wie meer wil weten over het koor of interesse heeft een repetitie bij te wonen:
Iedere maandagavond van 20.00 tot 21.45 uur wordt gerepeteerd in de Oude of Pancratiuskerk in Brummen. Stuur een mail naar secretariaat@inbetweenbrummen.eu of kijk op www.inbetweenbrummen.eu