Ingezonden: Noodkreet Gymnastiekvereniging Kracht en Vlugheid Eerbeek

Onze vereniging Kracht & Vlugheid bestaat al sinds 1926 en heeft veel meegemaakt. We zijn een grote vereniging die ongeveer 300 leden telt. Velen uit Eerbeek hebben door de jaren heen kunnen genieten van sport en gezelligheid, en nog steeds. Dit is altijd mogelijk geweest dankzij een groot aantal betrokken personen en vrijwilligers, die opstonden en hielpen bij het organiseren van activiteiten en het regelen van de zakelijke kanten, zoals administratie en contributie. Zonder hen was dat niet gelukt.

Het huidige bestuur telt officieel acht leden. Vier van hen hebben, na een lange tijd in het bestuur te hebben gezet, aangegeven hun functie willen te beëindigen. Sinds dien zijn wij druk bezig met het werven van nieuwe bestuursleden. Tot op heden is onze oproep voor nieuwe bestuursleden onbeantwoord gebleven. Dit zorgt ervoor dat wij nu op het punt beland zijn dat wij een noodoproep moeten doen. Zonder bestuur kan de vereniging niet bestaan en zullen we moeten besluiten om de vereniging zoals deze nu is te beëindigen. Dit is niet wat wij willen maar is zeker iets wat onvermijdelijk zal zijn als er geen mensen opstaan en zich aanmelden.

Dit een noodkreet aan een ieder om zich aan te melden als bestuurslid. Als er voor 1 februari 2019 geen aanvulling is op het bestuur kunnen we helaas niets anders dan de vereniging opheffen.

De volgende functies staan vacant:

– Voorzitter

– Penningmeester

– Secretaris

Daarnaast zijn wij opzoek naar een nieuwe technische leiding en naar een persoon met kennis op gebied van verzekeringen en contracten.

Voel je je betrokken en heb jij het in je om de vereniging weer op de rit te krijgen? Meld je dan nu aan en help de vereniging te blijven bestaan! Kracht & Vlugheid heeft jullie echt heel hard nodig! Je kunt je aanmelden via het e-mailadres:
Bron: © bestuur@krachtenvlugheid.eu