Inschrijven Wandel4daagse Eerbeek tot en met 14 mei

Ken jij het verhaal van de Muziektent in Eerbeek?
Eerbeek – Van 20 tot en met 23 mei is er de jaarlijkse Wandel4daagse Eerbeek. Tot en met 14 mei kan jong en oud zich inschrijven op www.4daagse-eerbeek.nl. Daarna geldt het na-inschrijvingstarief en kan alleen ingeschreven worden bij het startbureau op de eerste wandeldag bij zwembad Coldenhove.

In het weekend van 4 mei is het Wandel4Daagseboekje bij elk huishouden in Eerbeek en Loenen huis-aan-huis bezorgd. Daarin staan oude verhalen die zich hebben afgespeeld op de vier routes van de Wandel4Daagse. Wie kent bijvoorbeeld het verhaal van de Muziektent en waarom de plek waar die nu staat vroeger Marktplein heette? En wie weet waarom de sporthal in Eerbeek de naam ‘Bhoele’ draagt? En waarom de oprijlaan bij papierfabriek Coldenhove de D.W. van Vreeswijklaan heet?

Papierfabriek Coldenhove
In het boekje wordt ook het verhaal van papierfabriek Coldenhove zelf beschreven. De organisatie van de Wandel4Daagse vindt het erg leuk dat de papierfabriek op de tweede dag de wandelaars op bijzonder vrolijke wijze zal onthalen op de D.W. van Vreeswijklaan. Daarnaast laat lokale energiecoöperatie BrummenEnergie op de rustlocaties zien hoe je zelf energie kunt opwekken. Bovendien speelt Amnesty op de rust van dag twee een spel met de deelnemers.

Inschrijven
De Wandel4Daagse Eerbeek is er niet alleen voor schoolgaande kinderen, maar ook voor volwassenen, ouderen en recreanten. Iedereen die al wandelend wil genieten van de natuur, oude verhalen en wat gezelligheid kan zich tot en met 14 mei inschrijven op www.4-daagse-eerbeek.nl. Inschrijfformulieren zijn ook beschikbaar bij Primera Tabor in Eerbeek. Daginschrijving is ook mogelijk: recreanten of inwoners die één of twee dagen willen meelopen en willen genieten van de mooie routes in de Eerbeekse en Loenense natuur kunnen zich op de desbetreffende wandeldag melden bij de inschrijfkraam op de startlocatie.