Jaarlijkse dameskledingwinkel voor één dag in Dieren

Nieuw ! Kopers maken vanaf 14.00u kans op een korting van 10 – 100% op hun aankoopbedrag

Op 13 oktober a.s. opent de tweedehands dameskledingwinkel voor één dag haar deuren! De opbrengst gaat zoals elk jaar naar een goed doel.

Moderne merken naast vintage                                                                                                                       

De kledingbeurs die al jaren bekend staat om haar kwalitatief goede dameskleding wordt georganiseerd door de Soroptimistclub van Dieren en Doetinchem. Naast mooie vintage kleding, hangt de winkel vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen en sieraden. Naast een styliste, die iedereen prachtig kan ‘aankleden’, is er een gezellig koffiehoekje om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Opbrengst naar goed doel                                                                                                                                 

De opbrengst gaat dit jaar naar GIRLS NOT BRIDES . Deze organisatie probeert wereldwijd kind huwelijken te stoppen en meisjes te stimuleren hun toekomst in eigen hand te nemen. In Ghana bestaat de hulp bv. uit het financieren van onderwijs en onderwijsmateriaal. In Nepal krijgen arme meisjes een fiets om dagelijks mee naar de middelbare of hogere school te gaan. Beide initiatieven verkleinen de kans om uitgehuwelijkt te worden. Bekende mensen als aartsbisschop Desmund Tutu en prinses Mabel van Oranje hebben hun naam verbonden aan Girls not Brides.

U bent van harte welkom op zaterdag 13 oktober a.s. van 10.00 tot 15.00 uur in het pand van de Gelreband, Imboslaan 69 in Dieren.