Jaarlijkse dameskledingwinkel voor één dag in Dieren

Op 14 oktober a.s. opent de tweedehands dameskledingwinkel voor één dag haar deuren! De opbrengst gaat zoals elk jaar naar een goed doel.

Moderne merken naast vintage
De kledingbeurs die al jaren bekend staat om haar kwalitatief goede dameskleding wordt georganiseerd door de Soroptimistclub van Dieren en Doetinchem. Naast mooie vintage kleding, hangt de winkel vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen en sieraden. Naast een styliste, die iedereen prachtig kan ‘aankleden’, is er een gezellig koffiehoekje om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Opbrengst naar goed doel
De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek. Deze stichting zet zich in voor onderwijs voor kinderen met een beperking (vaak doofheid). De kinderen gaan naar een praktijkschool, waar ze onder andere behoefte hebben aan een draaischijf en stoel voor pottenbakken. Met de opbrengst van de kledingbeurs hopen we dat deze wens in vervulling gaat.

U bent van harte welkom op zaterdag 14 oktober a.s. van 10.00 tot 15.00 uur in het pand van de Gelreband, Imboslaan 69 in Dieren.

Foto; Kledingbeurs Gelreband Dieren

Foto; Kledingbeurs Gelreband Dieren