Jeugdkamp VV Oeken

Vorig weekend vond het jeugdkamp van vv Oeken plaats en dat werd een groot succes. Het recordaantal kinderen (91) zorgde voor extra uitdagingen voor de organisatie, maar deze editie mag weer bestempeld worden als uitermate geslaagd.

Het thema van het kamp was ‘Superhelden’, waarbij alle teams tegen elkaar hebben gestreden om op zondagmiddag onder toeziend oog van de ouders als kampioen gekroond te mogen worden. Dit jaar waren op vrijdag voor de oudere jeugd een aantal sportieve activiteiten georganiseerd. Het eerste deel van de avond werd gevuld met boogschieten en steppen, waarna de avond werd afgesloten met een nachtvoetbaltoernooi met een speciale lichtgevende LED-bal.

De kleinere jeugd nam het in een voetbal- en touwtrektoernooi tegen elkaar op en sloot de avond af met een film. Op zaterdagmorgen was er in het dorp een vossenjacht, waarbij negen vossen en hun aanwijzingen leidden tot een codewoord. Na terugkomst op sportcomplex De Overkant stond een zeskamp gepland. ’s Avonds werd er gezwommen in Rhienderoord en bij terugkomst in het clubhuis was er de bonte avond. Na het ontbijt stond iedereen zondagochtend te springen om te beginnen met het voetbaltoernooi. Na een spannend evenement werden alle betrokkenen bedankt en vertrokken de kinderen moe, maar voldaan huiswaarts.